Heftruck huurprijs

Bent u benieuwd naar de heftruck huurprijs? Daar kunnen wij van MAAT Heftrucks u alles over vertellen. Logisch is dat de prijs varieert per toestel. Gaat u voor een grote verreiker of toch voor een standaard heftruck? Hierin kan namelijk wat prijsverschil zitten. Daarnaast heeft het ook te maken met de huurperiode, oftewel voor hoelang u welke heftruck huurt. Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Heftruck huurprijs

Huren bij MAAT

Bij MAAT kun u verschillende soorten heftrucks huren. Denk hierbij aan palletwagens, heftrucks, vereikers en (ruw)terreinwagens. Maar ook hoogwerkers en magazijntrucks behoren tot ons huuraanbod. Bent u toch opzoek naar een roterende of starre verreiker? Ook dan kan MAAT u een passende oplossing bieden.Daarnaast kunt u ook bij ons terecht om een heftruck te kopen of te leasen.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Onderhouden en gekeurd

Bij MAAT Heftrucks onderhouden, repareren en keuren wij alle heftrucks zelf. Hierdoor kan voor ieder project de juiste machine worden uitgekozen. We voeren structureel onderhoud uit aan onze machines zodat wij u altijd een machine kunnen leveren die naar behoren werkt. Mocht er toch iets voorvallen met de machine? Ook dan kunt u altijd rekenen op onze 24/7 storingsdienst. Zij zorgen zo snel mogelijk ter plaatse te zijn en het probleem direct op te lossen. Mocht dit niet het geval zijn ontvangt u een vervangende truck van MAAT, zodat uw werk nooit stil komt te liggen.

Heftruck huurprijs opvragen

Heeft u nog vragen over ons aanbod of over de beschikbaarheid en prijzen? Neem dan contact op met onze verhuurafdeling. Zij helpen u snel en professioneel een heftruck te huren. Liever iemand persoonlijk spreken? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers