Heftruck huren prijs

Bent u benieuwd naar heftruck huren prijs? Dan bent u bij MAAT aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u nagenoeg alle vormen van interntransport. Wij zorgen voor de verhuur en onderhoud van verschillende trucks. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van een passende heftruck bij uw klus. Naast de levering van een heftruck regelen wij ook de juiste aanbouw- en randapparatuur. Voor al uw snelle en professionele heftruck verhuur moet u bij MAAT zijn. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Garage vrachtwagens

De mogelijkheden

Bij MAAT vindt u altijd diverse verhuurmachines. Zo beschikken wij over onder andere pallettrucks en industriële vorkheftrucks, maar ook (ruw)terreintrucks en verreikers. Al onze trucks zijn uitgerust met de nieuwste, zuinigste en meest milieuvriendelijke technieken. Wellicht bent u op zoek naar een specifiekere truck zoals een roterende of starre verreiker? Dan kunnen wij u ook verder helpen! Bent op zoek naar een heftruck als aankoop of lease? Daar helpen wij u graag bij! Voor al uw vragen en aanvragen kunt u contact opnemen.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

De kwaliteit van MAAT heftrucks

Wij onderhouden, repareren en keuren al onze heftrucks zelfs. Dit doen wij regelmatig om de kwaliteit van onze heftrucks te bewaken. Door structureel onderhoud toe te passen aan onze machines kunnen wij altijd een machine leveren die naar toebehoren werkt. Echter kunnen er altijd complicaties ontstaan. Dan heeft u de mogelijkheid om 24/7 contact op te nemen met onze storingsdienst. Ons team komt u terplekken helpen. Mocht het zo zijn dat het niet direct kan worden opgelost. Dan nemen wij de machine mee ter reparatie. U ontvangt dan van ons een vervangende machine.

Meer informatie ontvangen

Bij interesse in ons aanbod kunt u contact opnemen voor alle mogelijkheden. Onze verhuurafdeling staat u graag te woord. Zij helpen u graag bij uw zoektocht naar een passen heftruck.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers