Exceptioneel transport Nederland

Op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij exceptioneel transport Nederland? Dan kan MAAT Transport zeker helpen! Want naast een uitstekende reputatie op het gebied van normaal transport bieden wij ook het vervoer van exceptioneel transport. Dit transport voeren wij uit met ons eigen wagenpark. Dit is een groot en divers wagenpark met autolaadkranen tot wel 85 ton meter!

Benieuwd wat MAAT voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Exceptioneel transport Nederland

MAAT Transport | Expeditie

Want naast het transport exceptioneel kan MAAT ook het complete transport verzorgen op het gebied van verschepingen en luchtvaartzendingen. Dit naar bestemmingen wereldwijd! De gehele logistiek nemen wij voor onze rekening. Vanaf de aflader tot aan het afleveren bij de ontvanger. Wij nemen het gehele proces uit handen. Van het lokale transport tot het boeken van zendingen en de documentatie bij de douaneafhandeling.

MAAT Transport legt de lat hoog. Daarom beschikken al onze chauffeurs over verschillende certificaten. Zoals onder andere, ADR-Certificaat ( gevaarlijke stoffen), Veiligheidscertificaat, Hijskraancertificaat en Hoogwerker certificaat. Dit alles om uw transport veilig en netjes te begeleiden.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Specialist Groupage & Distributie

Groupage is het verzamelen van pakketten en pallets met verschillende eindbestemmingen. In ons distributiecentrum in Alblasserdam wordt dit allemaal gelost en gesorteerd. Vervolgens maken wij per dag een distributie planning. En wordt het transport in gang gezet nadat de pallets, pakketten en geplande ritten compleet zijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw transport efficiënt, flexibel en zeer concurrerend plannen en uitvoeren.

Aanvraag exceptioneel transport Nederland

Heeft u uitzonderlijk transport dat professioneel en betrouwbaar uitgevoerd moet worden? Neem dan contact met ons op! U kunt een aanvraag doen voor regulier transport of exceptioneel transport. We helpen u graag verder om het bijzonder vervoer in goede banen te leiden. Samen met u gaan we uw aanvraag bespreken en kijken we naar wat de mogelijkheden zijn. Wilt u ons direct bereiken? Bel naar 078-6912800.

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers