Exceptioneel transport bedrijven

MAAT Transport is uw partner op het gebied van zwaar en bijzonder transport. Bij ons kunt u terecht voor expresse wagens, trekkers, open en gesloten bakwagens, open en gesloten trailers, semi-diepladers, eurodiepladers en schuiftrailers. Ons wagenpark bestaat uit maar liefst 90 trekkende eenheden en 150 getrokken eenheden. Al onze eenheden beschikken over Tracking & Tracing en een boordcomputer. Daarnaast hebben de meeste voertuigen een hydraulische kraan en/of laadklep.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Transport

Techniek

Heftrucks

Logistiek

E-Mobility

Alles over MAAT

Dieplader transport kosten

Over MAAT Transport

Als familiebedrijf is MAAT in 1934 klein begonnen, inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groot transportbedrijf op zowel nationaal als internationaal niveau. Naast exceptioneel transport en contractvervoer regelen we ook alle dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s. MAAT is actief vanuit zes locaties in Zuid-Holland en één in Antwerpen.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Ons wagenpark

Ons wagenpark is relatief jong maar voldoet al aan de meest recente en/of in de toekomst geldende milieueisen. Zo staat duurzaamheid bij ons voorop en blijven we investeren in toekomstige ontwikkelingen zoals een aardgasstankstation voor bestel- en vrachtauto’s. Ook kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel wat we kunnen aantonen met ons ISO 9001 certificaat. Tevens zijn we ook -, VCA-, BOVAG- en BMWT-certificaat, label 4.

Meer informatie aanvragen

Wilt u graag meer informatie over exceptioneel transport bedrijven? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 078 – 691 28 00 of stuur uw e-mailbericht naar: info@maat4pl.nl.

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0
Aantal gereden kilometers
0
Aantal transportwagens
0
Heftrucks op voorraad
0
Aantal medewerkers