Elektrische werkvoertuigen

Bent u op zoek naar elektrische werkvoertuigen? Dan bent u bij E-Mobility van MAAT op de juiste plek. Steeds meer organisaties zijn op zoek naar een oplossing die duurzaam is. Vervuilde voertuigen worden ingeruild voor elektrische voertuigen. Bij MAAT E-Mobility kunt u terecht voor de verkoop van schone en stille elektrische werkvoertuigen. Niet alleen leveren deze een bijdrage aan de vermindering van uw CO2-uitstoot. U kunt er ook nog eens fiscale voordelen mee behalen. Mooi meegenomen toch? Niet alleen kunt u onze modellen kopen, wij hebben ook elektrische voertuigen beschikbaar voor de verhuur.

Informeer bij één van onze collega’s naar meer informatie over onze elektrische werkvoertuigen. Neem contact op.

Neem contact op

Modellen

Addax MT15n

Download gratis leaflet

Leffert LM

Download gratis leaflet

Addax MT15n

Addax-MT15n
Download gratis leaflet

Selvo LT Cargo

Download gratis leaflet

Meer informatie ontvangen

Vraag nu uw offerte op
Elektrische werkvoertuigen

Elektrische werkvoertuigen | MAAT E-Mobility

Elektrische werkvoertuigen zijn handig voor allerlei werkzaamheden in de industrie/facilitair, stadslogistiek, recreatie of groenvoorzinging. Denk maar eens aan een werkvoertuig die boodschappen rondbrengt in de binnenstad? Of een voertuig dat pakketjes rondbrengt in binnensteden. Het maakt niet uit wat u nodig heeft, bij MAAT kunt u terecht voor 100% elektrische bedrijfs- en personenvoertuigen. Dit is ideaal wanneer u uw bedrijf of organisatie wilt verduurzamen. Samen met u zoeken wij naar de geschikte oplossing. We zijn merkonafhankelijk en bieden altijd eerlijk en passend advies. Kom gerust langs in onze showroom in Alblasserdam waar wij al onze elektrische voertuigen hebben staan. Er zijn genoeg opties, zo is er altijd wel iets voor u bij!

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Onderhoud

Wist u dat wij ook onderhoud uitvoeren aan uw elektrische voertuigen? MAAT E-Mobility biedt o.a. service, onderhoud, reparatie en keuring van alle elektrische transportmiddelen voor vervoer van personen en/of goederen. Onze monteurs zijn allemaal goed opgeleid en in het bezit van een VOP NEN-9140 (veilig werken aan e-voertuigen). Zo kunt u er zeker van zijn dat enkel vakkundige monteurs aan uw voertuig sleutelen.

Meer informatie over onderhoud en reparatie.

Neem contact op!

Wilt u graag meer informatie ontvangen over elektrische werkvoertuigen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze collega’s staan u graag te woord met al uw vragen. Graag tot snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.