Elektrische bestelwagens

Wilt u graag elektrische bestelwagens in gebruik gaan nemen voor de verduurzaming van uw wagenpark? Of heeft u een enkel elektrisch voertuig nodig? Zoek niet verder! Bij MAAT Logistiek kunnen wij u perfect op weg helpen. Onze dienst MAAT E-Mobility biedt kwalitatief goede en betrouwbare elektrische bedrijfsvoertuigen aan die u kunt huren of kopen. Ga mee met de ontwikkelingen en stap over op een duurzame oplossing. Onze medewerkers kijken met u mee en adviseren u zo goed mogelijk in uw keuze.

Wilt u weten wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud

Industrie / Facilitair

Overheid, groen en afval

Zorg

Stadslogistiek

Recreatie

Elektrische bestelwagens

Elektrische bestelwagens | MAAT E-mobility

Elektrische bestelwagens zijn de toekomst én daar spelen wij op in! Wij helpen u graag met het verduurzamen van de voertuigen binnen uw organisatie. Hierdoor kunnen veel voordelen behaald worden. In ons assortiment kunt u verschillende merken vinden waaronder Addax en Flinc. Uiteraard kunnen we ook een ander merk leveren wanneer dat gewenst is. Wij brengen graag de Addax voertuigen bij u onder de aandacht vanwege de kwaliteit, het gebruiksgemak en goede comfort.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Onderhoud en reparatie aan uw elektrische voertuig

Wist u dat wij een werkplaats hebben waar u terecht kunt voor onderhoud en reparaties aan uw elektrische voertuigen. Onze monteurs staan graag voor u klaar om uw voertuig te repareren en voorzien van onderhoud. Al onze monteurs zijn in het bezit van een VOP NEN-9140 certificaat wat betekend dat ze veilig kunnen werken aan e-voertuigen. We kunnen afhankelijk van het onderhoud op de door u gewenste locatie komen om dit uit te voeren. Tevens halen we stilgevallen voertuigen op en brengen deze weer terug op de plek van origine.

Neem contact op!

Heeft u nog vragen over onze elektrische bestelwagens? Kom gerust langs in onze showroom in Alblasserdam! Hier kunnen wij ons hele aanbod laten zien en al uw vragen onder het nom van een kopje koffie bespreken. Er zit altijd wel iets voor u bij! Neem contact op door te bellen naar 78 – 691 28 0 of stuur een e-mail naar info@maat4pl.nl. Hopelijk tot snel bij MAAT Logistiek!

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.