Elektrische bestelwagen

Bent u op zoek naar een elektrische bestelwagen? Dan bent u bij de E-Mobility dienst van MAAT op de juiste plek! Wij leveren en verhuren namelijk duurzaam transport voor bedrijven, organisaties en instanties. Jaarlijks neemt het aantal elektrische voertuigen enorm toe. Hierin spelen sociale onderwerpen als klimaatverandering, het verminderen van CO2 uitstoot en de invoering van milieuzones in steden een belangrijke rol. Elektrische bestelwagens zijn een goed alternatief voor bijvoorbeeld postbezorgers die dagelijks vele kilometers afleggen en in grote steden moeten zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij MAAT E-Mobility? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud

Industrie / Facilitair

Overheid, groen en afval

Zorg

Stadslogistiek

Recreatie

Elektrische bestelwagen

Elektrische bestelwagen | MAAT staat voor u klaar!

Bij MAAT E-Mobility kunt u terecht voor een elektrische bestelwagen naar uw wens. In onze showroom in Alblasserdam hebben we verschillende modellen voor beschikbaar die u kunt bekijken. Uiteraard zijn er altijd enthousiaste collega’s aanwezig die u meer kunnen vertellen over de verschillende modellen. Wij zijn officiële dealer van Addax en Flinc, maar kunnen u ook helpen met het leveren van andere merken. Daarnaast is het niet alleen mogelijk om onze elektrische bestelwagens en andere voertuigen te kopen, maar ook om ze te huren. Dit is handig wanneer u tijdelijk een vervoersmiddel nodig heeft.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Onderhoud aan elektrische voertuigen

Bij MAAT beschikken we ook over goed opgeleide servicemonteurs die u niet alleen vakkundig, maar ook nog eens snel kunnen helpen, wanneer uw elektrische voertuig niet meer naar behoren werkt. Bovendien voeren zij ook onderhoudsbeurten uit voor een langere levensduur van uw e-voertuig. Zo kunt u bij ons terecht voor service, onderhoud, reparatie en keuring van uw elektrische transportmiddelen. Dit 24/7 en indien gewenst op locatie. Goed om te benoemen is dat wij beschikken over de VOP NEN-9140 (veilig werken aan e-voertuigen) certificering. Zo kunt u altijd met een gerust hart bij ons terecht. Lees hier meer.

Meer informatie aanvragen

Heeft u nog vragen over een elektrische bestelwagen bij MAAT? Of wilt u graag iets weten over onderhoud of andere E-Moblilty voertuigen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of kom gezellig langs! Graag tot ziens bij MAAT!

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.