Elektrische bedrijfswagen

De elektrische bedrijfswagen heeft de toekomst. Veel ondernemers oriënteren zich op duurzame manieren van transport. Dit doen zij om zich voor te bereiden op de toekomst. Ook wij graag een stapje vooruit: wij willen alle ondernemers goed kunnen ondersteunen op het gebied van transport en logistiek. Daarom bieden wij 100% elektrische bedrijfswagens.

Wij ondersteunen u graag bij de stap naar elektrische bedrijfswagens. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie te bespreken.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud

Industrie / Facilitair

Overheid, groen en afval

Zorg

Stadslogistiek

Recreatie

Duurzaam transport

Voordelen elektrische bedrijfswagen

Elektrisch rijden is een belangrijk onderdeel voor een duurzame toekomst. Natuurlijk is dit al een goede reden om over te stappen op elektrische bedrijfswagens. Maar er zijn nog meer voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

Voordelen van elektrische bedrijfswagens

– Bespaar op brandstofkosten
– Minder onderhoud
– Toegang tot alle milieuzones
– Geen last van venstertijden

Extra voordelen voor bedrijven en non-profit organisaties

– Landelijke subsidie
– Verschillende lokale subsidies
– Geen wegenbelasting
– Milieu-investeringsaftrek
– Groen imago van uw onderneming

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Advies over de beste elektrische bedrijfswagen

Iedere onderneming kent andere doelstellingen en uitdagingen. Daarom kijken wij graag met u mee welke elektrische bedrijfswagen het meest geschikt is voor uw onderneming. Ons gecertificeerd personeel met kennis van zaken kan u voorzien van passend advies voor uw situatie. Hierbij heeft u de mogelijkheid om een bedrijfsvoertuig te kopen, huren of leasen. Ook na de aanschaf van uw nieuwe voertuig staan wij 24/7 voor u klaar. Wij hebben een eigen werkplaats waar we service en onderhoud kunnen uitvoeren. Ook verzorgen we onderhoud op locatie door heel Nederland.

Contact over een elektrische bedrijfswagen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw elektrische bedrijfswagen(s)? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Uiteraard kunt u ook langkomen in onze showroom. Hier kunnen wij u de verschillende mogelijkheden laten zien. Voor vragen kunt u ons bellen via 078 – 691 28 0 of mailen via info@maat4pl.nl. Tot ziens bij MAAT!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.