Elektrisch transport

Bent u op zoek naar een organisatie waar u terecht kunt voor het kopen of huren van elektrisch transport? Dan bent u bij MAAT E-Mobility op de juiste plek! Tegenwoordig is de vraag naar elektrische voertuigen enorm toegenomen. Dit komt doordat vele organisaties bewuster omgaan met het milieu. Zo kiezen zij ervoor om hun wagenparken duurzamer te maken om zo de CO2-uitstoot te verminderen. Wij bieden u een ruim aanbod aan elektrische voertuigen die u kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Elektrisch transport is de toekomst, doet u ook mee?

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud

Industrie / Facilitair

Overheid, groen en afval

Zorg

Stadslogistiek

Recreatie

Elektrisch transport

Elektrisch transport | MAAT E-Mobility staat voor u klaar!

Elektrisch rijden is meer dan een voertuig met een stekker. Zo biedt het verschillende voordelen die zowel voor het milieu als financieel aantrekkelijk zijn. Maak bijvoorbeeld gebruik van de milieu investeringsaftrek (MIA) en betaal geen BPM (belasting op voertuigen). Bij MAAT E-Mobility kunt u langskomen om te kijken naar de verschillende opties voor elektrisch transport. In ons assortiment hebben we onder andere: werktuigdragers, werkvoertuigen, bussen voor persoonsvervoer, nutsvoertuigen met open of dichte kiepbak, bestelwagens en kleine elektrische auto’s. Onze medewerkers laten u alle mogelijkheden zien en vertellen u graag meer over de verschillende voertuigen. Wij werken voornamelijk met de merken Flinc en Addax, maar u kunt uiteraard ook terecht voor een ander merk naar keuze.

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Onderhoud en service

Bij MAAT beschikken we over een team van vakkundig en gecertificeerd personeel die onderhoud, service en reparaties aan uw elektrische voertuigen kunnen uitvoeren. Wij bieden een totaalpakket en ons voornaamste doel is volledige ontzorging. Lees hier meer over onderhoud aan elektrische bedrijfsvoertuigen.

Meer informatie aanvragen

Heeft u nog vragen over elektrisch transport van MAAT? Dan helpen wij u graag verder! U kunt contact opnemen door uw vraag achter let aten in ons contactformulier. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Alblasserdam. Tot snel bij MAAT E-Mobility!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.