Duurzame bestelbus

Wilt u een duurzame bestelbus aanschaffen voor uw organisatie? MAAT E-Mobility heeft een ruim assortiment aan elektrische voertuigen die u kunt kopen of huren. Zo hebben we merken als Addax en Flinc, maar ook andere merken kunnen naar wens worden gerealiseerd. Daarnaast hebben wij ook opgeleide servicemonteurs in dienst die u snel en vakkundig helpen wanneer uw elektrische voertuig niet meer naar behoren werkt of een onderhoudsbeurt nodig heeft. Dat is pas service!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

Uw wereld in beweging

Welkom bij Maat, maak uw keuze:

Onderhoud

Industrie / Facilitair

Overheid, groen en afval

Zorg

Stadslogistiek

Recreatie

Duurzame bestelbus

Duurzame bestelbus | MAAT E-Mobility

‘Duurzaamheid voorop’ is een slogan dat steeds vaker wordt gebruikt. Zo ook bij MAAT. Wij vinden het namelijk belangrijk om mee te gaan met de tijden en duurzaamheid hoog in het vaandel te zetten. Vandaar onze MAAT E-Mobility dienst met kwalitatief goede en betrouwbare elektrische bedrijfsvoertuigen. Duurzame bestelbussen hebben namelijk vele voordelen. Allereerst zijn ze goed voor het milieu en maken ze minder tot geen herrie. Maar daarnaast brengt het u ook financiële voordelen zoals de milieu investeringsaftrek (MIA) en geldt voor E-voertuigen geen wegenbelasting en BPM (belasting op voertuigen).

Meer informatie

Met het oog op de toekomst

Werken aan een duurzame industrie

Bewust omgaan met het milieu gaat voor MAAT verder dan voldoen aan wet- en regelgeving.

Het gaat er ook om dat we blijven investeren in een wagenpark dat schoner wordt, dat we sturen op zuinig en veilig rijgedrag van onze chauffeurs via het Shell Fuelsave Partnerschap en dat we aandacht hebben voor energiebewuste besparingen die soms net wat meer vindingrijkheid vragen.

Veiligheid is een proces van continu verbeteren. Veiligheid is voor ons bedrijf van levensbelang.

We nemen daarom verregaande maatregelen om de veiligheid van onze mensen, van onze klanten en van medeweggebruikers te waarborgen.

Onze diensten

Koopt u een duurzame bestelbus bij MAAT E-Mobility? Dan bieden wij u het gehele pakket, hierbij kunt u denken aan volledige ontzorging, 24/7 service en kennis van zaken met gecertificeerd personeel etc. Wij bieden altijd een passend oplossing voor uw situatie en denken graag mee. Tevens bieden we ook onderhoud, reparatie en keuring aan voor alle elektrische transportmiddelen voor vervoer van personen en/of goederen. Onze monteurs zijn goed geschoold en beschikken allemaal over de certificering VOP NEN-9140 (veilig werken aan e-voertuigen).

Meer informatie aanvragen

Meer informatie ontvangen over een duurzame bestelbus? Wij voorzien u graag van meer informatie. U kunt uw vragen stellen via het contactformulier of bellen naar 078 691 28 00. Graag tot ziens bij MAAT!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.