Zoekt u tijdelijke of permanente opslag in de Alblasserwaard?

Dan biedt MAAT een oplossing! Onze verschillende mogelijkheden:

MAAT biedt een passende oplossing voor de bezittingen die permanent of tijdelijk opgeslagen dienen te worden. Als logistiek partner bieden we verschillende oplossingen voor particuliere en zakelijke opslag. Hieronder wordt een greep weergegeven uit de verschillende opslagmogelijkheden bij MAAT:

  • Buitenopslag
    Direct naast de A15 ter hoogte van Alblasserdam heeft MAAT een terrein beschikbaar van ongeveer 5000 vierkante meter. Hier kan zwaar materieel opgeslagen worden voor een korte of langere periode. Eventueel kan hier ook een gehuurde container worden geplaatst. Op het terrein beschikken we over materieel waarmee geladen en gelost kan worden tot 200 ton.
  • Container huren
    MAAT heeft verschillende soorten containers die gebruikt kunnen worden als tijdelijke opslag voor particuliere en zakelijke klanten. De containerverhuur is gevestigd in Alblasserdam, maar desgewenst kunnen de zeecontainers ook verplaatst worden naar een andere locatie. Lees meer over onze container verhuur.
  • Warehousing
    Wanneer de bezittingen goed beschermd dienen te worden dan kan warehousing een goede oplossing zijn. Er kan voor worden gekozen om een deel van de loods te huren en gebruik maken van de faciliteiten zoals de bovenloopkranen en de rekstellingen. Dankzij de efficiënte inrichting kunt u zowel kleine als grote oppervlakken huren. Voor een particulier is het dus ook mogelijk om één of een aantal pallets te huren in de loods in de Alblasserwaard.

Locaties van de opslag

MAAT is actief vanuit zes locaties in Zuid-Holland en één in Antwerpen. De meeste logistieke activiteiten vinden plaats in Alblasserdam. Hier vindt u de buitenopslag langs de A15 en verder staat hier ook de loods waar er ruimte gehuurd kan worden voor de opslag van verschillende bezittingen. Bij het huren van een container is er minder locatie gebondenheid. Er kan immers gekozen worden voor het huren van een zeecontainer en deze kan dan vervolgens u verplaatst worden naar een gewenste locatie. Zo zijn bezittingen altijd binnen handbereik!

Bent u geïnteresseerd in de opslagmogelijkheden bij MAAT? Neem dan vrijblijvend contact op.