KVGM medewerker

Durf jij de spil in een organisatie te zijn en ben je in het bezit van een echt transporthart? Wil jij daarnaast graag een brede verantwoordelijkheid aangaan in een organisatie waar je het verschil kunt maken?

Dan maken wij graag gebruik van jouw talenten om MAAT naar een hoger niveau te brengen door met een gedrevenheid en dynamiek die MAAT kenmerkt, aan de slag te gaan.

Per direct zijn wij op zoek naar een

KVGM medewerker

(32-40 uur per week)

Heb jij al een aantal jaar ervaring met het opzetten van het veiligheidsbeleid binnen een organisatie en ben je toe aan een volgende stap?

Binnen MAAT vinden wij het belangrijk dat iedereen kan werken in een veilige en prettig werkomgeving. Als KVGM medewerker ben je daar de drijvende kracht achter!

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je hebt een brede en zelfstandige rol waarbij je je richt op het verder implementeren, onderhouden, aanpassen en verbeteren van het huidige kwaliteitsmanagementsysteem (Qooling). Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle veiligheidszaken binnen Maat en je bent in staat om bewustwording te creëren binnen onze organisatie als het gaat om gezondheid, veiligheid en milieu.

MAAT is ISO 9001 en 14001-, VCA*-, BOVAG- en BMWT-gecertificeerd, label 4. Jij zorgt ervoor dat wij dit blijven!

Als KVGM medewerker werk je zelfstandig en rapporteer je aan de Directeur Heftrucks en Logistiek. Het staan van je mannetje is daarom extra belangrijk. Je schakelt veel met afdelingen Transport, Logistiek en Service.

Als MAAT willen wij nog meer ons steentje bijdragen en ruchtbaarheid geven aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen, jij bent hiervoor onze ambassadeur en hebt verfrissende ideeën.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Ervoor zorgen dat MAAT voldoet aan alle wettelijke regelgeving betreffende Arbo en milieu;
 • Begeleiden van de interne- en externe audits, zorgen voor de opvolging en het initiëren van verbeterprojecten
 • Geven van voorlichting en instructie (training, toolbox en coaching);
 • Opstellen van instructies en procedures in een begrijpelijke taal;
 • Melden, registreren van incidenten en ongevallen;
 • Uitvoeren van incidenten- en ongevalsonderzoek en –analyse;
 • Rapporteren, uitvoeren en opvolgen actieplannen uit audits, RI&E, onderzoeken en andere projecten;
 • Het uitbrengen van advies en verbetervoorstellen op het gebied van KVGM
 • Indien nodig ondersteunen bij kwaliteitscontroles

Wie ben jij?

 • MBO werk- en denkniveau, aangevuld met een diploma MVK
 • Circa 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met ISO 9001 en 14001 en VCA* en in het uitvoeren van audits en inspecties hiervoor
 • Op de hoogte van relevante wet- en regelgeving op het gebied van Arbo, milieu en ISO
 • Communicatieve en sociale vaardigheden (op verschillende niveaus) en aantoonbaar in staat om mensen mee te nemen in de veiligheidsgedachte
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift. Dit heb je nodig voor de verslaglegging en rapportages van al je werkzaamheden. Aantoonbare werkervaring hierin is een pre.
 • Werkervaring of affiniteit met Verduurzaming & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een pre.

Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf. In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Via Maat kan je gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen. Zo ontvang je bijvoorbeeld 9,5% korting op de basiszorgverzekering en 8% op de autoverzekering. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan dan laten we in gesprek gaan! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een Druk te geven op onderstaande knop.

Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Maat

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben.

Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan.

Alle vacatures