ICT service medewerker

Durf jij de spil in een organisatie te zijn en heb jij affiniteit met de transport sector? Wil jij daarnaast graag een brede verantwoordelijkheid aangaan in een organisatie waar je het verschil kunt maken?

Dan maken wij graag gebruik van jouw talenten om MAAT naar een hoger niveau te brengen door met een gedrevenheid en dynamiek die MAAT kenmerkt, aan de slag te gaan.

Per direct zijn wij op zoek naar een

ICT service medewerker

(32-40 uur)

Heb jij al een aantal jaar ervaring met het ondersteunen van ICT zaken binnen een organisatie? Vind je het leuk om collega’s te helpen bij hun ICT vragen en kan jij veel taken tegelijkertijd oppakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat alle ICT vragen van collega’s, maar ook incidenten en serviceverzoeken worden geregistreerd, bewaakt en afgehandeld zodat je collega’s weer zo snel als mogelijk verder kunnen werken. De vragen kunnen variëren in omvang en complexiteit. Kom je er zelf niet uit? Dan weet jij hoe te schakelen met onze externe partners, jij bewaakt vervolgens dat de medewerker wordt geholpen.

Als ICT service medewerker ben je de hele dag bezig met computers, mobiele telefoons en zorg je ervoor dat alle computers en ICT middelen binnen het bedrijf werken. Jij bent diegene die weet hoe je een compleet netwerk kan verzorgen.

De chauffeurs van MAAT Transport hebben boardcomputers in de vorm van mobiele telefoons. Jij zorgt ervoor dat de telefoons gekoppeld worden aan de vrachtwagens, verder geef je uitleg over de applicatie en de werking van de telefoon.

Daarnaast zorg je ervoor dat de werkwijze in procedures en werkinstructies wordt vastgelegd en dat deze up to date blijven. Er komen met regelmaat nieuwe modellen pc’s en laptops op de markt, je vindt het leuk om je kennis hierin bij te houden.

Als ICT-service medewerker maak je deel uit van het ICT team welke bestaat uit twee applicatiebeheerders en de ICT manager.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Incidenten- en service verzoeken afhandelen;
 • Het helpen en begeleiden van collega’s bij het gebruik van de hardware en de daarbij behorende instellingen;
 • Het vastleggen en up to date houden van werkinstructies en procedures;
 • Het aanleggen van kabelnetwerken
 • Het controleren van installaties

Wie ben jij?

 • MBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal een MBO ICT opleiding, niveau 3
 • 1-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en met Windows 10
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift
 • Je hebt veel taken tegelijkertijd, jij kan met gemak schakelen en prioriteiten stellen
 • Je bent proactief en je kan zelfstandig zaken oppakken.
 • Je wilt dingen leren en jezelf blijven ontwikkelen
 • Je bent klantvriendelijk, communicatief vaardig en vraagt goed door, om zo tot de kern van een issue te komen.

Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf. In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de cao-beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaardenpakket. Via Maat kan je gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen. Zo ontvang je bijvoorbeeld 9,5% korting op de basiszorgverzekering en 8% op de autoverzekering. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan dan laten we in gesprek gaan! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een Druk te geven op onderstaande knop.

Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Maat

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben.

Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan.

Alle vacatures