HR / Office Assistent

HR / Office Assistent

De verantwoordelijkheid voor het waarborgen van de dagelijkse operationele HR processen schrikt jou niet af? Sterker nog dat is waarom jij de stap wil maken naar een dynamische organisatie waarbij geen dag hetzelfde is. Dan wil je zeker verder lezen en beleven wat MAAT  je als uitdaging kan bieden.

Wat ga je doen?

Verantwoordelijkheid als het gaat voor het operationeel HR proces pak je zonder twijfel op door snel te schakelen tussen adviseurs, afdelingsmanagers en medewerkers rondom alle HR gerelateerde zaken. Proactief, stressbestending en met een glimlach, zo neem jij de dagelijkse ad hoc zaken van de dag tot je en verwerkt ze adequaat. De logistieke wereld is een dynamische wereld en constant in beweging, de werkzaamheden dus ook maar geeft juist meer energie.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het tijdig en accuraat afhandelen van de administratieve processen binnen HR.
 • Verzuimbegeleiding van de medewerkers met als doel om ons verzuimpercentage zo laag te houden.
 • Plannen en organiseren van opleidingen en trainingen.
 • Werving en selectie, denk hierbij aan het opstellen van de vacature tekst, eerste briefselectie en het voeren van het sollicitatiegesprek.
 • Digitaliseren en up to date houden personeelsdossiers.
 • Verzorgen van personeelsattenties.
 • Alle voorkomende werkzaamheden rondom in-, door- en uitstroom van personeel (van contract tot beëindigingsovereenkomst).
 • Het zelfstandig oppakken van taken bij afwezigheid van de HR adviseurs.

Omdat we veel potentie zien in onze medewerkers en je de HR werkzaamheden als gesneden koek beschouwt, zien we je in een combinatie functie als Office Assistent, een echte allrounder dus.  Allround binnen MAAT betekent dat je naast je takenpakket als HR Assistent, ook bezig bent met onder andere het opnemen van de telefoon, bezoekers ontvangen, het behandelen van de inkomende e-mails en post maar ook ondersteuning biedt bij het organiseren van evenementen zoals het PV-uitje, zomer BBQ en Kerst borrel.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde P&O-opleiding op MBO+ 4-niveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt actuele kennis op het gebied van wet- en regelgeving;
 • Je hebt een proactieve houding en durft initiatief te nemen;
 • Je bent tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar, bij voorkeur verdeeld over 5 dagen waarbij vrijdag de standaard werkdag is;
 • Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit en bent hierin flexibel;
 • Je hebt kennis van AFAS (Pré);
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s ontvang je een marktconform salaris, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf.  In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT, omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Wat wij bieden is een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness, fysiotherapie, de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende cursussen. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen.

Spreekt deze vacature je aan dan laten we in gesprek gaan ! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een Druk te geven op onderstaande knop.

Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Maat

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben.

Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan.

Alle vacatures