HR medewerker

Ben jij goed in het bewaren van overzicht in een dynamische omgeving? Vind jij het leuk om aanspreekpunt te zijn voor je collega’s wanneer zij vragen hebben over contacten, arbeidsvoorwaarden, pensioen en verzuim? Wil jij daarnaast graag een brede verantwoordelijkheid aangaan in een organisatie waar je het verschil kunt maken?

Dan maken wij graag gebruik van jouw talenten om MAAT naar een hoger niveau te brengen door met een gedrevenheid en dynamiek die MAAT kenmerkt, aan de slag te gaan.

Per direct zijn wij op zoek naar een

HR Medewerker
(32-40 uur per week)

Heb jij affiniteit met HR en heb je werkervaring als HR medewerker? Ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid, flexibiliteit en waar geen dag hetzelfde is? Dan ben jij de HR medewerker die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Verantwoordelijkheid als het gaat voor het operationeel HR proces pak je zonder twijfel op door snel te schakelen tussen adviseurs, afdelingsmanagers en medewerkers rondom alle HR gerelateerde zaken. Proactief en met een glimlach, zo neem jij de dagelijkse ad hoc zaken tot je en verwerkt ze adequaat. De logistieke wereld is een dynamische wereld en constant in beweging, de werkzaamheden dus ook maar geeft juist meer energie.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het tijdig en correct afhandelen van de administratieve processen binnen HR;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers die vragen hebben over contracten, arbeidsvoorwaarden en regelingen;
 • Jij houdt het overzicht over alle HR processen en legt deze vast in het HR-handboek;
 • Ondersteuning bij het verzuimproces;
 • Plannen en organiseren van opleidingen en trainingen;
 • Werving en selectie, denk hierbij aan het opstellen van de vacaturetekst, eerste briefselectie en ondersteunen bij het sollicitatiegesprek;
 • De aanmaak en beheer van personeelsdossiers en het verwerken van gegevens en documentatie;
 • Verzorgen van personeelsattenties;
 • Alle voorkomende werkzaamheden rondom in-, door- en uitstroom van personeel (van arbeidsovereenkomst tot beëindigingsovereenkomst).
 • Het zelfstandig oppakken van taken bij afwezigheid van de HR adviseur.

Het team bestaat uit een HR adviseur en een HR medewerker. De Office Assistent ondersteunt HR bij operationele werkzaamheden. Als HR medewerker rapporteer je aan de HR adviseur.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een afgeronde P&O-opleiding op minimaal MBO 4-niveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt actuele kennis op het gebied van wet- en regelgeving;
 • Je hebt een proactieve houding en durft initiatief te nemen;
 • Je hebt kennis van AFAS (Pré);

Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf. In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Via Maat kan je gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen. Zo ontvang je bijvoorbeeld 9,5% korting op de basiszorgverzekering en 8% op de autoverzekering. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan dan laten we in gesprek gaan! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een Druk te geven op onderstaande knop.

Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Maat

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben.

Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan.

Alle vacatures