HR Manager

Binnen MAAT zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven HR Manager. Ben jij een vooruitstrevende HR Manager die in oplossingen denkt? Ben jij een echte aanpakker en kom je met eigen ideeën/innovaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een

HR Manager
(32-40 uur per week)

Wat ga je doen?

Elke dag is anders in de dynamische wereld van logistiek en je hebt een breed takenpakket. Je ontwikkelt en optimaliseert het HR-beleid binnen Maat, verbeter je de HR-instrumenten en zet je deze zo effectief mogelijk in. Je hebt een duidelijke visie op HR en zet deze om in concrete actieplannen.

In deze rol van HR Manager adviseer en ondersteun je directie en management op diverse HR-gebieden, zoals werving en selectie, door- en uitstroom en ziekteverzuim begeleiding. Je bent eerste aanspreekpunt wat betreft HR gerelateerde zaken. Je zorgt dat je weet wat er speelt en wat de aandachtspunten zijn en onderneemt actie waar nodig. Hierbij is voldoende ruimte voor eigen inbreng, innovaties en ideeën en je bent in staat om deze plannen om te zetten in acties. Je opereert vooral op tactisch en strategisch niveau.
Je geeft leiding aan 2 HR collega’s en rapporteert aan de algemeen directeur.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het opstellen en uitvoeren van het HR Beleid.
 • Werving- en selectieproces. Je bent actief bezig om de markt te benaderen en zoekt naar creatieve wervingsmethodes. Je voert, samen met de afdelingsmanager, het sollicitatie- en arbeidsvoorwaarden gesprek.
 • Begeleiden ziekteverzuimproces.
 • Focus op duurzaam inzetbaarheid van het personeel
 • Inrichten van een goede methode voor beoordelings- en functioneringsgesprekken en het begeleiden van dit proces.
 • Inventariseren opleidingsnoodzaak eb het opstellen en opvolgen persoonlijk ontwikkelingsplan.
 • Alle werkzaamheden rondom In-, door- en uitstroom van personeel (van contract tot beëindigingsovereenkomst).

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde P&O-opleiding op HBO niveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur ervaring in de logistiek);
 • Je hebt actuele kennis op het gebied van wet- en regelgeving;
 • Je hebt een proactieve houding en durft initiatief te nemen;
 • Je bent tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar, verdeeld over 5 dagen;
 • Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit;
 • Je hebt kennis van AFAS (Pré);
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling alsook schriftelijk (Duits is een pre)
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je bent stressbestendig en flexibel en je staat stevig in je schoenen.

Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf. In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Via Maat kan je gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen. Zo ontvang je bijvoorbeeld 9,5% korting op de basiszorgverzekering en 8% op de autoverzekering. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan dan laten we in gesprek gaan ! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een Druk te geven op onderstaande knop.

Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Maat

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben.

Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan.

Alle vacatures