Heftruck Lease

Lease mogelijkheden

MAAT Heftrucks biedt u naast het huren en kopen van een machine ook de mogelijkheid om een machine te leasen.

De keuze voor leasing wordt meestal gemaakt wanneer een machine voor langere periode door één organisatie wordt gebruikt. Door het langdurige gebruik is leasen prijstechnisch veel aantrekkelijk dan huren.

Nadat u een definitieve keuze voor een machine heeft gemaakt (zie voor informatie ook Heftruck Verkoop) dan heeft u de mogelijkheid om voor een passende lease constructie te kiezen.

Vanuit MAAT Heftrucks bieden we twee verschillende lease constructies aan:

1) Full Service Lease (Operational Lease): de machine wordt voor langere periode “gehuurd” en blijft eigendom van MAAT Heftrucks. In deze lease constructie is zowel het preventief als het correctief onderhoud opgenomen alsmede de verzekering.

U betaalt maandelijks het vastgestelde leasetermijn. Kortom, u wordt geheel ontzorgd.

2) Huurkoop (Financial Lease): de financiering van de machine verloopt via MAAT Heftrucks waarbij het uitgangspunt is dat de machine aan het einde van de looptijd uw eigendom wordt. In deze constructie is zowel een aanbetaling als slottermijn een optie zodat we in overleg het best passende maand leasetermijn kunnen vaststellen.

Voor eigen kosten zijn het onderhoud die we vanuit MAAT Heftrucks gedurende de looptijd voor u verzorgen en de verzekering.

Vraag nu een offerte aan

Meer weten?

Kom eenvoudig in contact via de website.

Contact met MAAT

Voordelen leasing

Wat zijn de voordelen van het leasen van een machine?

  • De aanschaf van een machine vraagt een forse investering. Door te leasen betaalt u de machine in maandelijkse termijnen zodat u niet in één keer een hoge investering hoeft te doen.

  • Door te leasen kunt u een nieuwe(re) en dus betrouwbare machine inzetten zonder hoge aanschafkosten. U heeft hierdoor ook een veel ruimere keuze in het aanbod.

  • Bij Full Service lease heeft u nauwkeurig inzicht in de kosten per maand voor de inzet van een machine. Bij stilstand als gevolg van correctief onderhoud krijgt u een overbruggingsmachine en heeft u geen restwaarde risico aan het einde van de looptijd van de overeenkomst. Bovendien komt u gedurende de looptijd niet voor financiële verrassingen te staan.

  • Bij Huurkoop bent u na de betaling van alle maandtermijnen en eventuele slottermijn eigenaar van de machine waardoor de maandelijkse kosten sterk worden gereduceerd. Of u kiest ervoor om de machine in te ruilen voor een andere (jongere) machine.

  • Leasing kent een aantal fiscale voordelen. Afhankelijk van de gemaakte keuze dient de machine wel of niet op de balans te worden opgenomen. Uw eigen fiscaal adviseur is in staat u precies te vertellen welke leasevorm voor uw organisatie het meeste voordeel oplevert.

Heftrucks

Vraag meer informatie op

Graag voorzien wij u vrijblijvend van lease berekeningen, zodat u vooraf precies weet welke maandtermijn voor de door u gekozen machine van toepassing is. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Telefonisch zijn we bereikbaar op 078-699 56 58 of stuur uw e-mailbericht naar: sales@maat4pl.nl.

Viggo Bok
Viggo Bok
Accountmanager

Telefoon 078 691 2800

JvH
Jeroen van Hemert
Sales Manager

Telefoon 078 691 2800

Vraag nu uw offerte op