Heftruck leasen

MAAT biedt niet alleen heftrucks ter verhuur aan. Ook wanneer er overgegaan wordt tot het kopen van een heftruck of heftruck leasen biedt MAAT een oplossing. Lease wordt meestal gekozen wanneer de heftruck voor langere periode gebruikt wordt door een specifieke organisatie. Door dit intensieve en langdurige gebruik wordt het huren van een heftruck minder aantrekkelijk. Onze specialisten helpen u graag verder met de keuze voor een specifieke soort heftruck en de vorm van aanschaf van de gekozen heftruck.

Heftruck leasen

Wanneer koop van een heftruck niet gewenst is en de gebruiksperiode voor huur te lang is, kan er gekozen worden voor het leasen van de heftruck. Een heftruck leasen heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Een heftruck kopen is een prijzige aangelegenheid. Een heftruck leasen is daarom voor veel bedrijven een veel aantrekkelijkere optie;
  • Heftruck lease zorgt ervoor dat u wel een nieuwe en dus betrouwbare heftruck tot uw beschikking hebt binnen uw bedrijf, maar niet de hoge aanschafkosten hebt;
  • MAAT kan bij heftruck lease in overleg meer service bieden;
  • Bij heftruck lease kan MAAT voor een vervangende heftruck zorgen als de lease heftruck onderhoud nodig heeft.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van een heftruck leasen te bespreken. Wij vertellen u graag hoe wij de lease van een heftruck op uw bedrijf en wensen kunnen afstemmen.

Heftrucks van dichtbij gefotografeerd het merk Still bij MAAT. Heftrucks van het merk Still bij MAAT in de loods.

Gebruikte heftruck kopen

In de webwinkel van MAAT vindt u verschillende soorten heftrucks, verreikers en magazijntrucks. Deze gebruikte heftrucks kunnen vaak voor een aantrekkelijke prijs aangekocht worden. De monteurs van MAAT hebben de gebruikte heftrucks gecontroleerd. Voordat de heftrucks ter verkoop worden aangeboden, worden de hoognodige reparaties en onderhoud uitgevoerd zodat de nieuwe eigenaar lang plezier heeft van de gebruikte heftruck.

Wilt u een gebruikte heftruck kopen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de gebruikte heftrucks die wij op dit moment te koop aanbieden.

Advies over het type heftruck

MAAT Heftrucks heeft veel ervaring met het onderhouden, verhuren en verkopen van heftrucks. We zijn dan ook in staat om gedegen advies te geven over het soort heftruck dat het beste is in verschillende situaties. Wij adviseren u graag over het soort en type heftruck, maar ook over het toebehoren van de heftrucks. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Type vorken
  • Batterijen en laders voor de heftruck
  • Benodigde banden

Meer informatie

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een heftruck kopen of heftrucks leasen? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen graag verder bij een goede oplossing voor de heftrucks in uw bedrijf!