Facturatie medewerker transport

Ben je enthousiast, goed met cijfers en wil je werken in de dynamische wereld van de transport en logistiek? Vind jij het leuk om de drijfveer achter de transport afdeling te zijn? Wil jij daarnaast graag een brede verantwoordelijkheid aangaan in een organisatie waar je het verschil kunt maken?

Dan maken wij graag gebruik van jouw talenten om MAAT naar een hoger niveau te brengen door met een gedrevenheid en dynamiek die MAAT kenmerkt, aan de slag te gaan. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Per direct zijn wij op zoek naar een

Facturatie medewerker transport
(32-40 uur per week)

Houd jij van zorgvuldigheid en ben jij degene die zorgt dat alle puntjes op de i staan? Heb jij affiniteit met cijfers en vind je contact met klanten leuk? Dan ben jij wellicht de nieuwe medewerker facturatie!

Wat ga je doen? 

 Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstellen en verzenden van de klantfacturen van de uitgevoerde transporten van de gehele transportafdeling;

 • Jij bent het aanspreekpunt voor klanten voor vragen over de ontvangen factuur;
 • Jij ziet het als een uitdaging om alle informatie tijdig om te zetten in een correcte en efficiënte afhandeling van de facturatie;
 • Je zorgt voor een correcte codering, boeking en controle van de transporten;
 • Je signaleert wanneer zaken stagneren en neemt actie daar waar nodig;
 • Het onderhouden van tarieven en tariefstelsels binnen de operationele systemen;
 • Je geeft uitvoering aan tijdige, juiste en volledige periodieke rapportages;
 • Je onderhoudt een adviserende rol naar collega’s van de operationele afdeling met betrekking tot facturatie;

Wie ben jij?

 Je hebt een afgeronde MBO opleiding op financieel gebied;

 • Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie en branche;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en administratieve vaardigheden;
 • Je bent proactief, zelfstandig en durft beslissingen te nemen.
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duitse taal is een pré);

 Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf.  In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Via Maat kan je gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen. Zo ontvang je bijvoorbeeld 9,5% korting op de basiszorgverzekering en 8% op de autoverzekering. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan dan laten we in gesprek gaan! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een Druk te geven op onderstaande knop.

Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Maat

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben.

Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan.

Alle vacatures