Vacatures

Chauffeur Bakwagen + kraan met aanhanger

Ben jij opzoek naar een leuke en afwisselende baan als chauffeur bij een echt familiebedrijf? Dan is deze vacature voor jou, want als er één afwisselende en zelfstandige chauffeursfunctie te vinden is dan is het deze wel! Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in de Botlek zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur met een kraanbewijs.

Wat ga je doen?

Je wordt chauffeur van een bakwagen met aanhanger en een autolaadkraan van 60 ton/meter. Met deze bakwagen rijd je als vaste chauffeur voor een klant van ons. Deze klant is een verhuurbedrijf in de industriële sector. Je vervoert onder andere aggregaten, containers, gereedschappen, units, rollend materieel en lichtmasten. Dat betekent dat enig technisch inzicht wel een voordeel is. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de wagen. Als je gaat lossen kan het voorkomen dat de klant het fijn vindt als je kunt helpen met eenvoudig installatiewerk. Je bent dus zelf heel actief met de lading bezig.

Op de locatie Botlek werk je samen met één planner en ongeveer 8 collega chauffeurs.

Je werkgebied is voornamelijk Nederland (70%) en België (30%). Het kan soms voorkomen dat je een nachtje in je wagen moet doorbrengen.

Wie ben jij?

 • Je hebt passie voor transport;
 • Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel;
 • Je hebt kennis van ladingen zekeren, exceptioneel transport, het (inter)nationaal wegennet en het gebruik van documenten en ontheffingen;
 • Je hebt goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet van aanpakken;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in het bezit van de rijbewijzen B,C en E;
 • Je bent in het bezit van een Chauffeursdiploma en/of code 95;
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat en een heftruckcertificaat, of je bent bereid deze te behalen;
 • Je bent is het bezit van een Autolaadkraancertificaat en/of ADR-diploma, of je bent bereid deze te behalen (deze certificaten zijn een pré);
 • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam

Ons aanbod

Naast een marktconform salaris, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en flexibele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf.  In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling.

Verder bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden aan zoals het bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness, bedrijfskleding, en bedrijfsfruit. Verder hanteren wij het CAO beroepsgoederenvervoer.

Spreekt deze vacature je aan? Druk dan op onderstaande knop! 

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.