Certificering

 

 

ISO 9001:2015 en VCA* 2017/6.0

Klanttevredenheid is een vanzelfsprekendheid binnen onze organisatie. Jaren geleden hebben wij besloten om aan onze klanten de garantie te geven dat onze activiteiten op een georganiseerde en gecontroleerde wijze plaatsvinden. Het kwaliteitsmanagementsysteem is een geïntegreerd systeem waarin de zorg voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu omschreven is. Dit wordt ingegeven door het belang dat wij aan de gezondheid van onze medewerkers hechten, maar ook door sociaal maatschappelijke overwegingen en de vanzelfsprekende verwachtingen van onze klanten. Veiligheid van onze medewerkers staat centraal. Dit alles wordt gewaarborgd door middel van onze NEN-EN-ISO 9001:2015 en VCA*2017/6.0 certificering.

ISO 14001:2015

De norm ISO 14001 specificeert de eisen van een milieumanagementsysteem dat een organisatie kan gebruiken om haar milieuprestaties te verbeteren. De norm is daarmee een belangrijk instrument voor de eigen verantwoordelijkheid die wij als MAAT hebben om de effecten op het milieu als gevolg van onze activiteiten, producten en diensten terug te dringen en zo een bijdrage te leveren aan duurzame ontwikkeling.

BMWTlogo_bmwt

Naast ISO 9001 en VCA* is onze afdeling Heftrucks ook BMWT gecertificeerd. Met ervaren, deskundige BMWT keurmeesters garanderen wij dat intern transportmaterieel of ander logistiek materieel na goedkeuring veilig is voor inzet.

 

Bovag: keurmerk in mobiliteit

logo_BOVAGOm betrouwbaarheid en kwaliteit te garanderen is onze werkplaats en Truckwash voorzien, naast de eerder genoemde certificeringen, van het Bovag keurmerk label 4.

 

 

ECOSTARS

ECOSTARS is een erkenningsregeling voor vervoerders van vracht en personen. Het doel is de luchtkwaliteit in Rotterdam en omgeving te verbeteren en het brandstofverbruik van vervoerders te helpen terugdringen. Hoe meer sterren, des te beter het bedrijf presteert op het gebied van duurzaam transport en duurzame distributie. Het maximaal te behalen steren is vijf. Meer informatie is terug te lezen op de website http://www.logistiek010.nl/ecostars