Accountmanager

Durf jij de spil in een organisatie te zijn en ben je in het bezit van een echt logistiekhart? Daarnaast wil jij graag een brede verantwoordelijkheid aangaan in een organisatie waar je het verschil kunt maken.

Dan maken wij graag gebruik van jouw talenten om MAAT naar een hoger niveau te brengen door met een gedrevenheid en dynamiek die MAAT kenmerkt, aan de slag te gaan.

Per direct zijn wij op zoek naar een

Accountmanager
(32-40 uur per week)

Heb jij een commerciële instelling, blaak je van de energie en kan je goed verkopen? Deze eigenschappen zijn in deze functie belangrijker dan kennis of opleiding.

Ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid, flexibiliteit en waar geen dag hetzelfde is? Dan ben jij de Accountmanager die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Je adviseert potentiële klanten met betrekking tot de aankoop of huur van een nieuwe of gebruikte (interne) transportmaterialen en vervoersmiddelen. Denk aan heftrucks, magazijn machines, ruwterrein trucks, verreikers, hoogwerkers en elektrische bedrijfswagens. Jij bent de persoon die het contact met de klant onderhoudt, tijdens het gehele proces van aankoop/huur tot en met aflevering. Je verwerkt alle afspraken in de offerte en zorgt dat alles volgens afspraak wordt afgehandeld. Vanzelfsprekend breng je, indien van toepassing, ook de andere activiteiten van MAAT onder de aandacht.

De werkzaamheden vinden plaats in de buitendienst met een duidelijke focus op acquisitie en het genereren van new-business; je creëert en benut kansen voor nieuwe opdrachten.

In overleg met de klant probeer je tot individuele en efficiënte oplossingen te komen. De wens van de klant is hierbij het uitgangspunt, wel met de juiste balans tussen adviserend optreden en daadkrachtig, resultaatgericht handelen.

Je rapporteert direct aan de Salesmanager. Je bent een echte aanpakker die niet bang is om op mensen af te stappen en MAAT te vertegenwoordigen. Het betreft een verantwoordelijke functie waarin je alle gelegenheid krijgt jezelf verder te ontwikkelen. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingezet op de verschillende materialen en vervoersmiddelen.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Commerciële werkervaring in de automotive/transport/verhuur branche is een pré;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duitse taal is een pré);
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;
  • Je bent resultaatgericht, creatief en probleemoplossend;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Drechtsteden en vind het leuk om regelmatig op pad te zijn om klanten te bezoeken

Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s ontvang je een marktconform salaris, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf. In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de CAO beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaarden pakket. Wat wij bieden is een auto, telefoon en laptop van de zaak en een pensioen excedentenregeling. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan dan laten we in gesprek gaan ! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een Druk te geven op onderstaande knop.

Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Maat

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben.

Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan.

Alle vacatures