Accountmanager Intern Transportmateriaal

Accountmanager Intern Transportmateriaal

Ben jij op dit moment actief in de verkoop? Wil jij graag de volgende stap zetten in je verkoop carrière en jezelf verder ontwikkelen in de verkoop van investeringsgoederen, neem dan contact op!

Als accountmanager is het jouw taak om onze activiteiten onder de aandacht te brengen bij nieuwe klanten. Het betreft de verkoop, verhuur en service aan intern transportmateriaal en licht elektrische bedrijfswagens.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden vinden plaats in de buitendienst met een duidelijke focus op acquisitie en het genereren van new-business. Je adviseert potentiële klanten met betrekking tot de aankoop of huur van een nieuwe of gebruikt intern transportmateriaal (zowel nieuw als occasion, denk hierbij aan heftrucks, magazijn machines, ruwterrein trucks, verreikers, hoogwerkers) en elektrische bedrijfswagens. Je zorgt voor de begeleiding van de klant tijdens het gehele proces van aankoop/huur tot en met aflevering. Vanzelfsprekend breng je, indien van toepassing, ook de andere activiteiten van Maat onder de aandacht.

Je creëert en benut kansen voor het genereren van nieuwe opdrachten. In overleg met de klant probeer je tot individuele en efficiënte oplossingen te komen. De wens van de klant is hierbij het uitgangspunt, wel met de juiste balans tussen adviserend optreden en daadkrachtig, resultaatgericht handelen.

Je rapporteert direct aan de Salesmanager. Je bent een echte aanpakker die geen stress kent. Het betreft een verantwoordelijke functie waarin je alle gelegenheid krijgt jezelf verder te ontwikkelen.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt ervaring in de automotive/verhuur branche;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duitse taal is een pré);
  • Je bent resultaatgericht, creatief en probleemoplossend;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Drechtsteden;

 Ons aanbod

Naast een marktconform salaris, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en flexibele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf. Je krijgt een auto van de zaak, laptop en telefoon ter beschikking gesteld. In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling.

Verder bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden aan zoals het bedrijfsfietsenplan, fysiotherapie, bedrijfsfitness en bedrijfsfruit. Verder hanteren wij het CAO beroepsgoederenvervoer.

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Maat

Het MAAT-gevoel. Dat is wat al onze mensen gemeen hebben.

Wat dat is? De wetenschap dat je in een informeel en familiair bedrijf werkt waar onderlinge samenwerking belangrijk is. Waar mensen betrokken zijn en met plezier naar hun werk gaan.

Alle vacatures