Accountmanager E-Mobility

Heb jij een commerciële instelling, een gezonde hoeveelheid doorzettingsvermogen en kan je de klantbehoefte omzetten in een aankoop?
Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Wij zijn op zoek naar een

Accountmanager E-Mobility

(32-40 uur per week)

In 2021 hebben wij onze divisie MAAT E-Mobility gelanceerd, die is uitgegroeid tot een succesvolle, zelfstandige afdeling binnen MAAT. MAAT E-Mobility houdt zich bezig met de verkoop, verhuur, service en onderhoud aan licht elektrische bedrijfswagens voor onder andere de zorg, industrie, recreatie en gemeentes. Ons doel is om de meest maatschappelijke, duurzame partner in de regio groot Rotterdam te worden en jij kan hieraan bijdragen!

 Wat ga je doen?

De werkzaamheden vinden plaats in de buitendienst met een duidelijke focus op acquisitie en het genereren van new-business. Zo ben je dagelijks op pad om klanten te bezoeken.
Je adviseert potentiële klanten met betrekking tot de aankoop of huur van een elektrische bedrijfswagen. Je begeleid de klant tijdens het gehele proces van de aanvraag tot en met de aflevering. Je verwerkt alle afspraken in de offerte en zorgt dat alles volgens afspraak wordt afgehandeld. Daarnaast adviseer jij de klant over service en onderhoud van hun elektrische bedrijfswagen.
Vanzelfsprekend breng je ook de andere activiteiten van MAAT onder de aandacht .
Je creëert en benut kansen voor het genereren van nieuwe opdrachten. In overleg met de klant probeer je tot individuele en efficiënte oplossingen te komen. De wens van de klant is hierbij het uitgangspunt, wel met de juiste balans tussen adviserend optreden en daadkrachtig, resultaatgericht handelen.
Het betreft een verantwoordelijke functie waarin je alle gelegenheid krijgt jezelf verder te ontwikkelen.
De sales afdeling bestaat uit een hecht en enthousiast team met wie je nauw samenwerkt. Je rapporteert direct aan de Salesmanager.

 Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt ervaring in de Automotive branche;
  • Je hebt commerciële ervaring met investering objecten;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duitse taal is een pré);
  • Je bent resultaatgericht, creatief en probleemoplossend;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Drechtsteden/ Rotterdam;

 Ons aanbod

Naast een gezellige werkomgeving met fijne collega’s, krijg je bij MAAT de kans om zelfstandig te werken in prettige en informele werkomgeving binnen een echt familiebedrijf. In de dynamische wereld van transport en logistiek bieden wij een baan aan met veel zelfstandigheid en afwisseling. MAAT hanteert de cao-beroepsgoederenvervoer.

Waarom kiezen voor MAAT? Omdat wij het verschil maken in ons secundaire arbeidsvoorwaardenpakket. Via Maat kan je gebruik maken van collectiviteitskorting op verzekeringen. Zo ontvang je bijvoorbeeld korting op de aanvullende zorgverzekering en op de autoverzekering. Verder bieden we de mogelijkheid tot het deelnemen aan een bedrijfsfietsenplan, bedrijfsfitness en fysiotherapie. Ook het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden zodat persoonlijke groei gewaarborgd blijft. Daarnaast denken wij aan de innerlijke mens en kiezen wij voor gezondheid door op alle locaties bedrijfsfruit ter beschikking te stellen en sluiten we iedere vrijdag, voor wie dat wil, de week met elkaar af tijdens een gezellige borrel.

Spreekt deze vacature je aan? Laten we dan in gesprek gaan! De koffie staat voor je klaar het enige wat je moet doen is een druk te geven op onderstaande knop.
Op naar een nieuwe frisse start in je carrière!

Nu solliciteren

Heb je nog aanvullende vragen op de vacature? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer
078 69 12 800

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.